Tirsdag den 25. oktober 2022 kl. 17.00
OPERAFORTÆLLINGER ved Søren Schelling
Entre: 240,- incl. fællesspisning

 Kom med til en unik kunstnerisk helhedsoplevelse, hvor musik, illustrationer og fortalte ord smelter sammen, når Søren Schelling opfører sin helt nye OPERAFORTÆLLING, ’Bajads’.

 

Introduktion. Forud for OPERAFORTÆLLINGEN giver Søren Schelling en introduktion i form af et uformelt koncertforedrag med live operasang.

Fællesspisning

OPERAFORTÆLLINGEN er en fri kunstnerisk bearbejdning af Leoncavallos dramatiske operaperle Pagliacci, om teatermanden Canio, der kort før de skal på scenen, griber sin kone i at have en affære, og som trods sin vrede og sorg alligevel må trække i klovnedragten og spille sin rolle. Begivenhederne på scenen har imidlertid en påfaldende lighed med dem uden for scenen, og først for sent går det op for publikum, at det de ser, ikke længere er teater, men blodig virkelighed.

OPERAFORTÆLLINGEN lægger sig umiddelbart op ad operaens handling, men ikke alt er, som det ser ud til. Virkelighed, fortælling og teater vikler sig ind i hinanden og tvinger publikum i salen til selv at forsøge at finde ud af, hvad der er op og ned.

OPERAFORTÆLLINGEN er skabt af sangeren, forfatteren og operaformidleren Søren Schelling, der fortæller live foran publikum. Sammen med musikken fra operaen, der fletter sig ind og ud af fortællingen, og de farverige illustrationer af billedkunstneren Anne Marie Johansen opstår der en original og intens kunstnerisk helhed.

Tilmelding og betaling forud senest 5 dage før

 

Billetter bestilles på kontakt@kulturhussoettrup.dk og når du har modtaget en bekræftelse betales billetterne via mobilepay 23 29 31 06 (Besked til modtager: 25. okt) eller til konto 9070 1750106567

(Besked til modtager: 25. okt) Først når indbetalingen er modtaget, er tilmeldingen gældende.

 Arrangementet er støtte af: Vesthimmerlands Kommune, Grundtvigsk Forum, FORA/Lokalforeningspuljen,