Foredrag og fællesspisning

”Lad håbet trække det længste strå”

Foredrag ved Hanne Brusgaard Petersen  

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 16.30

Entre:  75 kr. 

Efterfølgende fællesspisning.

Pris 120 kr.  Tilmelding og betaling forud senest 5 dage før

  

I 2016 mistede Hanne sin mand Kjeld. Han cyklede hjem fra sin sædvanlige tur til Vinterbadeklubben i Aalborg og blev påkørt af en lastbil. En time efter vidste Hanne præcist, hvad det betyder, når ”De pårørende er underrettet”.

Foredraget er Hannes fortælling om at miste og alligevel komme til at holde af livet på trods. Det er ikke en opskrift, men en inspiration til at finde en ny kurs i livet og tage den afdøde med i sit videre liv. Hanne fortæller nærværende med et glimt i øjet, men man er ikke i tvivl om, hvor svært det er at miste. 

Få minutter efter meddelelsen om Kjelds død, valgte hun, at hun aldrig ville være alene med sorgen. Hanne vælger utraditionelle løsninger for at rumme det uforståelige. Kæmper med ensomme fredag aftener og stoppede kloakrør. Holder liv i sin gamle kærlighed og mærker længslen efter en ny.

I foredraget deler hun en række af de tanker og handlinger, hun har gjort sig både i den dybe sorg umiddelbart efter ulykken og frem til i dag.

Hanne har i juni 2022 udgivet bogen ”De pårørende er underrettet” om at miste sin mand og finde vej ud af sorgen. 

Billetter bestilles ved at sende en mail til kontakt@kulturhussoettrup.dk og når du har modtaget en bekræftelse betales billetterne via mobilepay 23 29 31 06 eller til konto 9070 1750106567 (Besked til modtager: 5. okt) Først når indbetalingen er modtaget, er tilmeldingen gældende.