Foreningen Erhverv Væksthimmerland og  KulturDebathus Søttrup
inviterer til Det vesthimmerlandske middagsselskab

Der sættes fokus på:

”Bæredygtig energi” - ”Industri, nye ideer og infrastruktur”  

 ”Ansvarlig forbrug og produktion”.

 

Torsdag den 14. september 2023 kl. 16.00

KulturDebathus Søttrup, Jernbanegade 36, Hornum

Entre 30 kr.

 

Efterfølgende fællesspisning.

Pris 120 kr.  Tilmelding og betaling forud senest 5 dage før

 

Den nye Forening Erhverv Væksthimmerland har en vigtig rolle i at understøtte sammenhængskraft og en bæredygtig erhvervsudvikling i hele Vesthimmerland.

Erhvervschef Anna Oosterhof vil fortælle om den forholdsvis nystiftede medlemsbaserede erhvervsforening og derefter dykkes der ned i udvalgte Verdensmål.

Vesthimmerlandske virksomheder vil give et indblik i, hvordan der lokalt arbejdes med bæredygtig energi, ansvarligt forbrug, produktion og innovation. 

 

Med oplysning og samtaler, skal vi i fællesskab sikre, at alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.

Desuden skal vi hjælpe hinanden med at bygge en robust infrastruktur, fremme bæredygtig industrialisering og understøtte innovation.

Sidst og ikke mindst, at fremme en sammenhængende kommune.

 

Mød: Erhvervschef Anna Oosterhof, Stig Nielsen, Genplast, Søren Vasagaard, Twinheat, Enrico Karrsberg, Miljømærkning Danmark, Steen Skorstensgaard Kristensen, Unoform og Henrik Christensen, HMC.

 

 

Billetter bestilles ved at sende en mail til kontakt@kulturhussoettrup.dk og når du har modtaget en bekræftelse betales billetterne via mobilepay 23 29 31 06 eller til konto 9070 1750106567 (Besked til modtager: 14. sept) Først når indbetalingen er modtaget, er tilmeldingen gældende